Nettverkssamling for Faktaundersøkere

Sted: 
Hadeland Hotell - Gran
Dato: 
Onsdag, 15 desember, 2021 til Torsdag, 16 desember, 2021

Velkommen til nettverkssamling

Hjertelig velkommen til ny nettverkssamling for faktaundersøkere. Som for 2 år siden møtes vi til 2 spennende og interessante dager på Hadeland Hotell med julebord om kvelden. Vi har mye interessant på programmet i år.

Vi skal høre om erfaringen fra forsvaret med å jobbe systematisk i en stor organisasjon over mange år, med  innlegg fra Geir Haukenes. VI skal høre fra Lars Asle Einarsen om det å utvikle opplegg for etterarbeid og gjennoppretting av relasjoner mellom de involverte. Dette har man arbeidet med over noen år og har gjort seg mange erfaringer - på godt og vondt. Et pioneerabeid i faget.

De siste årene har også Faktaundersøkelse møtt kritikk. Mye av denne er uforståelig, overraskende personorientert og bygger ofte på feilaktig forståelse både for metoden og sentrale juridiske prinsipper og regler. Likevel er det en fin annledning til  se på om det er noe å lære og eventuelt ta hensyn til i den kritikk som kommer. Vi er alltid ute etter å lære og utvikle oss som faktaundersøkere. 

De siste årene har også dette med varsling kommet sterkt i fokus, noe som vi også må ta en diskusjon på hva betyr for oss i måten vi arbeider og hvilket fokus vi har. Her har vi noen viktige poenger og nyanser å komme med.

Tidsrammer: Kurset går over to dager, oppstart klokken 0900 - 1800 første dag og 0830 til kl.1530 siste dag. 

Pris; 8500 kroner (inkludert kursmateriell, overnatting med helpensjon lunch til lunch, julebord). 

For påmelding send e-post til post@arbspes.no eller helst, fyll ut og send inn skjemaet under.