Fordypningskurs i faktaundersøkelse, Trinn II

Sted: 
Hotell Hadeland, Gran.
Dato: 
Tirsdag, 24 november, 2020 til Onsdag, 25 november, 2020

 

Dette kurset er en oppfølging og fordypning i forhold til vårt 3-dagers innføringskurs i faktaundersøkelse (Trinn I) og gir en videre trening og fordypning  i metoden. Kurset kan derfor bare tas av deltagere som allerede har gjennomført trinn I kurset. Kurset inngår i vår sertifiseringsordning for faktaundersøkere. Om man ønsker kan kurset kombineres med kurset i utvikling av prosedyrer og retningslinjer, da disse alltid settes opp sammen. 

Sentrale elementer i dette kurset er mer praktiske trening i intervjuing og praktisk gjennomføring av faktaundersøkelser, subsumsjonstrening, utdyping og gjennomgang av rapportskriving, samt avklaring av juridiske forhold. På dette kurset møter man også vår jurist, advokat Harald Pedersen, som ser mer på de mulige juridiske fallgruvene og utfordringene man kan møte i dette arbeidet. En annen viktig del er erfaringsutvikling, arbeid med praktiske case, samt mulighet for rådgivning på egne saker og problemstillinger.  Vi fokuserer særlig på rapport og subsumsjon.

Tidsrammer: Kurset går over to dager, oppstart klokken 1000 første dag og avsluttning kl.1500 siste dag. Det settes opp fellestransport fra Gardermoen for de som kommer med fly.

Pris; 11900 kroner (inkludert kursmateriell, overnatting og helpensjon). Også dette kurset holdes på Hotell Hadeland.  

Se vedlagt brosjyre for mer informasjon om vår sertifiseringsordning. For påmelding send e-post til post@arbspes.no eller helst, fyll ut og send inn skjemaet under.